final tack

Gisteravond weer een “zacht” zakje gegeten met een soort van chicken curry met rijst. Flauwe boel, dus met ons brede arsenaal aan spices (zout, peper en sriracha-saus) hebben we zelfs die maaltijd nog leven in geblazen.
Het beloofde een vrij rustige nacht te worden met een kalme zee en wachten op de shift naar NO, maar no-way dat “welke god dan ook” dat ook verwezenlijkte. Van 13-26kts op de teller. Lig je net weer in bed, kun je de hele klerebende weer aandraaien of opengooien. En daarbovenop hebben we de shift naar NO wel 3 keer gehad, met daartussen de bijbehorende tacks (stuk of 5).

Maargoed, dan nu toch echt met 8,5+ knopen richting Plymouth aan het stormen. Om daar over 3 dagen een ligplek te bemachtigen, voordat de sailGP van start gaat.

Gebroeders Lampe (had ik al gezegd dat k super trots ben dit te kunnen zeggen)

44 26.708N 14 58.512W
18:29UTC

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.