in onze opvoeding gaat niets “gewoon stapsgewijs”

Dag 5?
Het zegt ons allemaal niet meer zoveel. nog 2 nachtjes, in ieder geval. 360nm.
Vandaag kwam Wouter met een herinnering van een aantal jaar terug. Denk een jaar of 5. Toen het verhaal van Laura Dekker ons dusdanig inspireerde, dat wij op het geniale plan kwamen om met zn 2en naar engeland op en neer te varen die zomer. Notitie blokje gekocht en pennen maar. Wat hebben we nodig?
Een Hurley700. Dat was al snel 1 van de drempels, maar dat regelden we later wel. Wat dan nog meer? Eten? Drinken? Durfden wij dit wel?
En toen viel het plan een beetje dood, helaas. Nooit echt meer naar omgekeken anders dan een losse grap.

En dan nu, komt wouter naar mn kooi toe met n mega glimlach: “hee Floris, weetje nog toen we dat notitie blokje kochten om samen op en neer nr engeland te varen? Hahaha kijk ons nou man! Samen op de oceaan. We Hebben toch perongeluk wat tussenstappen gemist denk ik”

46°23.517N 11°10.196W
14:42UTC

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.